TWERKING

why do boring workout when you can twerkout?

Om meg

Tone G

Vært sertifisert danseinstruktør siden 2011, og studert idrett på Sogn og Fjordane høyskole med treningslære og aktivitetslære i 2010. Jeg har alltid vært opptatt av fysisk aktivitet, hvor dans har alltid vært en stor hobby i tillegg til fotball og håndball. Jeg er selvlært twerker, da det tilbys få utdanninger i denne stilen, men jeg har tatt mange kurs i inn og utland siste ti årene, spesielt innenfor twerk og dancehall, med understruktører fra røttene til dansestilen. Min lidenskap er å skape treningsglede og smitte over positive vibber!

Jeg har arbeidet med alle typer kunder, og er en enkeltmannsbedrift, hvor jeg både selv står for det administrative, utførelsen og markedsføringen. Jeg skreddersyr kurs for alle type settinger, arrangementer og workshop spesielt. Erfaring med å jobbe med store og små bedrifter, treningsentre, kommuner, frivillige organisasjoner og tv og medieselskap.

Oppsummering

Utdannet meg zumba instruktør i 2011.

Vant min første Twerkekonkurranse i København 2015.

Twerket sammen med TV2 Morten live på God Morgen Norge 2017

Twerket med Vegard Harm, i serien Funkygine x Vegard 2018.

Deltok med topp 10 plassering i EM i Twerk i Spania 2018.

Vant dansekonkurranse på Roskilde Festival 2019.

Show på jenteeventet "Slarverennet" 2022 og 2023.

Omtalt i blant annet Podcast til Tusvik & Tønne Show, Gpunktet, Panelet med Hegseth og Harm, Nettavisen, Hallingdølen, VG og TV2.

Avholdt twerkekurs i hele landet: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Drammen og Hallingdal.