TWERKING

why do boring workout when you can twerkout?

Om meg

Tone G

Har siden 2018 hatt en kjent navn i Norge når det gjelder twerking. Jeg startet min karriere med å studere idrett og spille håndball på toppidrett i Sandefjord. Dans har fulgt meg fra tidlig alder og jeg fikk spesielt interesse for shaking på ungdomskola, da Shakira og Beyonce rullet topplistene! Siden 2011 har jeg vært sertifisert zumbainstruktør og undervist både privat og på treningssentere. Jeg har alltid vært opptatt av fysisk aktivitet, der dans ble den største lidenskapen i tillegg til fotball og håndball. Jeg er selvlært twerker, da det tilbys få utdanninger i denne dansestilen. Allikevel har jeg tatt mange kurs og vørt i lære hos flere store internasjonale dansere som Fraules, Tinze, mama blazzaz, Enough crew og mange flere.. Min største motivasjon for å danse er å skape treningsglede og energi på dansegulvet, i tillegg til å møte mange flotte mennesker som vil lære av meg!

Jeg har arbeidet med alle typer kunder, og er en ekte bosslady, som betyr at jeg både selv står for det administrative, utførelsen og markedsføringen. Twerk.no er kun en hobby jobb for meg, og jeg tar derfor på meg begrenset med oppdrag. Jeg skreddersyr kurs for alle type settinger, arrangementer og workshop spesielt. Jeg har god erfaring med å jobbe med store og små bedrifter, treningsentre, kommuner, frivillige organisasjoner, tv og medieselskap.

Oppsummering

Utdannet meg zumba instruktør i 2011.

Vant min første Twerkekonkurranse i København 2015.

Twerket sammen med TV2 Morten live på God Morgen Norge 2017

Twerket med Vegard Harm, i serien Funkygine x Vegard 2018.

Deltok med topp 10 plassering i EM i Twerk i Spania 2018.

Vant dansekonkurranse på Roskilde Festival 2019.

Show på jenteeventet "Slarverennet" 2022 og 2023.

Twerket på Oslo konserthus foran 1000 mennesker på Eventyraften i 2024.

Omtalt i blant annet Podcast til Tusvik & Tønne Show, Gpunktet, Panelet med Hegseth og Harm, Nettavisen, Hallingdølen, VG og TV2.

Avholdt twerkekurs i hele landet: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Drammen og Hallingdal.