TWERKING

why do boring workout when you can twerkout?

Twerketrening

På Tone G sine twerketimer, er det alltid fokus på å ha det gøy, lære en ny dansestil, utfordre egen kropp og få en god treningsøkt!

Twerk kommer opprinnelig fra Afrikansk kultur, og blir ofte sammenlignet med Mapouka, fra Vest Afrika. Dansestilen har vært utbredt i lang tid, og senere beveget seg til Karibien og USA. Det var først i 2013 når Miley Cyrus gjorde et PR stunt under en konsert, som økte interessen for twerk i Europa.

Bevegelsene i twerk kommer fra hofter og rompe, og blir ofte ansett som en tøff og feminin dans.

Alle trinn på mine timer og kurs er inspirert av denne afrikanske kulturen.

På en twerketime lærer man grunnleggende trinn og teknikker, for å forstå hva som skiller twerk fra andre stilarter. Det er ofte mye knebøy, akrobatiske stillinger og evnen til å løfte sin egen kropp som kreves av deltakerne. Holdningen er ofte tøff og preget av en høy evne til å utstråle selvtillit og kroppskontroll.

Uavhengig av kjønn, alder og kroppsammensetning så vil dere få verktøy og undervisning i hvordan man både kan komme i bedre form, lære dansetrinn og forbedre selvtilliten.

Twerk er den perfekte treningen som både som ønsker å forbedre kroppskontrollen din, føle deg sexy og som trenger et annet alternativ til en standard styrke og kondisjonstrening. I løpet av et kurs eller workshop vil man også sette sammen trinn, så man får en sammenhengende koreografi.

Twerkekurs passer fint for dem som er glad i dans, musikk og ønsker nye utfordringer til å være fysisk aktiv og lære en ny dansestil.

I twerk bruker man egen kroppsvekt, dermed styrkerelatert trening utført på en gøyal måte.