TWERKING

why do boring workout when you can twerkout?

Twerketrening

På Tone G sine twerketimer, er det alltid fokus på å ha det gøy, lære en ny dansestil, utfordre kropp og sinn til å utføre nye bevegelser + du får en god treningsøkt!

Twerk har røtter i afrikansk kultur, og blir ofte sammenlignet med Mapouka, fra Vest Afrika. Dansestilen har vært utbredt i lang tid, og senere beveget seg til Karibien og videre til Hip Hop miljøet i USA. Det var først i 2013 når Miley Cyrus gjorde et PR stunt under en konsert, at twerk fikk et nytt gjennombrudd og økte interessen for twerk i Europa.

Bevegelsene i twerk blir ofte sammenlignet med en rompedans, og trinnene blir ofte ansett som tøffe, kontrollerte og feminine.

Alle trinn på mine timer og kurs er inspirert av det jeg har lært om kulturen, menneskene, musikken og historien til twerk.

På en twerketime lærer man grunnleggende trinn og teknikker, for å forstå hva som skiller twerk fra andre stilarter. Det er ofte mange knebøy, akrobatiske stillinger og evnen til å løfte sin egen kropp som kreves av deltakerne. Holdningen er ofte tøff og preget av en høy evne til å utstråle selvtillit og kroppskontroll.

Uavhengig av kjønn, alder og kroppsammensetning så vil dere få verktøy og undervisning i hvordan man både kan komme i bedre form, lære dansetrinn og forbedre selvtilliten.

Twerk er den perfekte treningen for deg som ønsker å ta eierskap til egen kropp og gjøre kontrollerte bevegelser, føle seg sexy og som trenger noe nytt. I løpet av et kurs eller workshop vil man også sette sammen trinn, så man får en sammenhengende koreografi.

Twerkekurs passer fint for dem som er glad i dans, musikk og ønsker nye utfordringer og supplement treningen sin, finne en ny hobby ved å lære seg en ny dansestil.

I twerk bruker man egen kroppsvekt, dermed styrkerelatert trening utført på en gøyal måte.